Paingone Plus kipukynä

Tuotekuvaus

Paingone Plus on TENS-sähköterapiakynä, joka on tarkoitettu paikallisten kipujen nopeaan hoitoon. Laite toimii samalla periaatteella kuin muutkin TENS-kivunhoitolaitteet. Paristokäyttöinen Paingone Plus tuottaa hermoratoja aktivoivia sähköimpulsseja. Voit käyttää sitä missä vain ja milloin vain, jopa vaatteiden läpi. Paingone on pieni ja kevyt, joten se on helppo ottaa mukaan. Laitteella on saatu hyviä hoitotuloksia plantaarifaskiitissa eli luupiikissä sekä kyynärpään ja polven kiputiloissa. Myös hartiajumia (tension neck) voidaan hoitaa Paingone Plus-kipukynällä. Laitteen käyttö kaikkiin paikallisiin kiputiloihin on helppoa ja vaivatonta, mikä edesauttaa säännöllistä hoitoa ja hyviä hoitotuloksia. Laitetta voi käyttää aina tarvittaessa omien tuntemusten mukaan.
Paingone on hyväksytty lääketieteellinen laite. Katso käyttörajoitukset käyttöohjeesta: https://asiakas.kotisivukone.com/files/terveystekniikka.palvelee.fi/Ohje...
Laitepaketti sisältää: Paingone Plus-kipukynän, yhden AAA-sormipariston, suomenkielisen käyttöohjeen ja säilytyslaatikon.

Maahantuoja: Terveystekniikka Valko Oy.

59,00 €
Average: 3.7 (32 votes)
Varastosaldo
Varastossa
Paino
0.21 kg