Apilat koruheijastin

Tuotekuvaus

Kaksiosainen koruheijastin on suunniteltu pitämään käyttäjänsä turvassa, ollen samalla tyylikäs asuste. Tätä heijastinta voit käyttää osana arki- ja juhlapukeutumista: Se on näyttävä koru päivällä ja turvallinen heijastin illalla. Lasessorshine koruheijastinmallisto on Suomalaista designia. 

Monikäyttöinen koruheijastinta voi pitää aikaisin aamulla kävelyllä, juoksulenkillä, pyörällä ajaessa, milloin tahansa ulkona liikuttaessa. Heijastimen voi laittaa roikkumaan vaatteisiin, laukkuihin, reppuihin, lastenrattaisiin, koiralle, pyörätuoliin ja kärryihin parantamaan näkyvyyttä.

Koruheijastimessa on mukana kätevä ripustusketju sekä erillinen kestävä metallilukko, joiden ansiosta heijastin on helppo kiinnittää turvallisesti haluamaasi paikkaan. Koruheijastimet on valmistettu 3M™ Scotchlite™ High Gloss heijastavasta materiaalista. Tätä korkealaatuista muovipohjaista valmistetta käytetään yleisesti virka-asuissa ja turvavaatetuksessa. Materiaali on kestävää, vedenpitävää, eikä heijastin rikkoudu helposti. Heijastin on täydellinen lahja koko perheelle ja ystäville. Sisältää lahjapakkauksen.

11,90 €
Ei äänestetty
Varastosaldo
Varastossa
Paino
0.022 kg