Maksuehdot

​Verkkopankkimaksu

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin 0207 181830
www.paytrail.com

Lasku

Toimituksen jälkeen, saat 14 vrk maksuaikaa. Laskutusmaksuihin lisätään 3 euroa per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään maksumuistutus 5 euroa.

Verkkokaupan laskutusasiakkaita voivat olla Reumaliiton jäsenyhdistykset, jotka tilaavat tuotteita itselleen sekä julkisyhteisöt että yritykset. Sitä varten yhteystiedot tulee aina rekisteröidä, jolloin ne ovat valmiina myös tulevia verkkokauppaostoksiasi varten. Henkilöasiakkaat voivat myös rekisteröityä, mutta he eivät voi olla laskutusasiakkaita, vaan heidän tulee maksaa ostoksensa aina tilauksen yhteydessä verkkopankissa.

Henkilötietojasi käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja niitä voidaan käyttää tiedotettaessa ajankohtaisista tarjouksista ja palveluista, ellet kiellä henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin.